Είστε εδώ: 
 

Νέα

Επιστροφή στην λίστα με τα Νέα

Ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Πρόγνωσης των Σεισμών  (Ε.Κ.Π.Π.Σ.), με τη συνεργασία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας οργανώνουν κύκλο Σεμιναρίων με τίτλο:

 

«The Protection of the Integrity of Monuments under Seismic Actions»
«Σεισμική Επάρκεια Μνημείων»

 

3-5 Νοεμβρίου 2011, στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου ΤΕΕ/ΤΚΜ,
επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη

Οι κύριες θεματικές ενότητες περιλαμβάνουν:
Εκτίμηση σεισμικής επικινδυνότητας - Εκτίμηση τρωτότητας στα μνημεία - Εκτίμηση κινδύνου για μνημεία - Πραγματικά περιστατικά τεκμηρίωσης (Case Studies).

 

Προσκεκλημένοι ομιλητές:
Στον κατάλογο των ομιλητών περιλαμβάνονται περίπου 25 διακεκριμένοι επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού, οι οποίοι επιλέχθηκαν με βάση την επιστημονική τους αριστεία.

 

Σε ποιους απευθύνονται:
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επιστήμονες Μηχανικούς και Γεωεπιστήμονες, που δραστηριοποιούνται ερευνητικά ή επαγγελματικά σε σχετικά με τον τίτλο του σεμιναρίου αντικείμενα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει καθορισθεί σε 100-150 άτομα. Στην περίπτωση που οι αιτήσεις είναι περισσότερες, θα γίνει επιλογή των από την οργανωτική επιτροπή, με βάση τα στοιχεία της αίτησης συμμετοχής. Τα αποτελέσματα της επιλογής θα σας γνωστοποιηθούν έως τις 15/10/2011. Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης εάν ζητηθεί, υπό τον όρο της ανελλιπούς παρακολούθησης.

 

Τρόπος συμμετοχής:
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2011 στην κ. Ευαγγελία Πέλλη στο e-mail ( lpeli@oasp.gr). Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο.Α.Σ.Π.
Καθ. Κ. Στυλιανίδης

 

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο:

Πρόγραμμα κύκλου σεμιναρίων