Είστε εδώ: 
 

Νέα

Επιστροφή στην λίστα με τα Νέα

Την Πέμπτη 19/10/2017 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΤΣΑΚ ενημερωτική εκδήλωση με καλεσμένους φοιτητές των τμημάτων πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ και ΔΠΘ, και γεωλογίας του ΑΠΘ, οι οποίοι εκπόνησαν την πρακτική τους εξάσκηση κατά τη θερινή περίοδο στους χώρους του Ινστιτούτου.

Η εκδήλωση είχε κύριο στόχο να ενημερώσει με συστηματικό τρόπο τους φοιτητές για το σκοπό ίδρυσης και την αποστολή του ΙΤΣΑΚ μέσα από παρουσιάσεις στις οποίες έγινε αναφορά στην ίδρυση, στην πορεία και στις ερευνητικές του δραστηριότητες του Ινστιτούτου. Επιμέρους παρουσιάσεις έγιναν από ερευνητές που είναι ειδικευμένοι στα τρία επιστημονικά πεδία που καλύπτει το ΙΤΣΑΚ και συγκεκριμένα την Τεχνική Σεισμολογία, την Αντισεισμική Μηχανική και την Γεωτεχνική Σεισμική Μηχανική - Εδαφομηχανική. Μετά το πέρας των παρουσιάσεων ακολούθησε ανοικτή συζήτηση κατά την οποία οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν επιπλέον ερωτήσεις στους παρευρισκόμενους ερευνητές.

Η εκδήλωση έκλεισε με επίσκεψη των φοιτητών στους χώρους του Εργαστηρίου του ΙΤΣΑΚ όπου έγινε μία σύντομη παρουσίαση της λειτουργίας οργάνων του Εθνικού Δικτύου Επιταχυνσιογράφων από το προσωπικό του Εργαστηρίου.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε τις παρουσιάσεις που έγιναν: