Είστε εδώ: 
 

Νέα

Επιστροφή στην λίστα με τα Νέα

Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΤΣΑΚ ημερίδα διδασκαλίας στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο "Δίκαιο & Μηχανική της Ενέργειας" 

Το Μεταπτυχιακό αυτό είναι προϊόν συνεργασίας της Νομικής Σχολής και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δύο εκ των πλέον αναγνωρισμένων ακαδημαϊκών μονάδων της χώρας.

Το ΙΤΣΑΚ συμμετέχει στο ΠΜΣ ως συνεργαζόμενο Ερευνητικό & Τεχνολογικό Ινστιτούτο, με διδάσκοντες τους:


Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα, που παρέχει σύνθετες εξειδικευμένες γνώσεις στο διεπιστημονικό αντικείμενο της ενέργειας από άποψη τόσο της Νομικής Επιστήμης, όσο και της Μηχανικής.

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε πτυχιούχους Νομικών και Πολυτεχνικών Σχολών. Ο κλάδος της Ενέργειας είναι σε θέση να δημιουργήσει πολλές και καλές νέες θέσεις εργασίας και δίνει την ευκαιρία σε επαγγελματίες νομικούς και μηχανικούς να επαναπροσανατολίσουν τη δραστηριότητά τους σε πιο παραγωγικούς, βιώσιμους και επικερδείς τομείς.

Το ΠΜΣ απαντά σε πραγματικές ανάγκες συνθετικής μετεκπαίδευσης μηχανικών και νομικών στα νομικά και τεχνικά ζητήματα της ενέργειας. Το πρόγραμμα σπουδών σχεδιάζεται και συνδιδάσκεται από μηχανικούς και νομικούς επιστήμονες. Στη διδασκαλία των επιμέρους αντικειμένων παρεμβαίνουν ακόμη διακεκριμένα στελέχη της διοίκησης, της δικαιοσύνης και της ενεργειακής αγοράς και βιομηχανίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΠΜΣ στον σύνδεσμο https://lengen.gr

 

Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από αυτή την εκπαιδευτική δράση του ΙΤΣΑΚ.