Είστε εδώ: 
 

Νέα

Επιστροφή στην λίστα με τα Νέα

Ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Συνέπειες της Ισχυρής κίνησης στο δομημένο περιβάλλον - Αποτίμηση σεισμικής επάρκειας επιλεγμένων κατασκευών» που συνάφθηκε μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του ΟΑΣΠ - ΙΤΣΑΚ στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Earthquake disasters management integrated system» με ακρωνύμιο ERMIS και κωδ. MIS 5003751 η οποία υποβλήθηκε και εντάχτηκε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Interreg Ελλάδα Ιταλία 2014 - 2020,

προκηρύσσει μια θέση σύμβασης έργου στην ειδικότητα του Πολιτικού Μηχανικού με αντικείμενο:

  1. Αποτίμηση σεισμικής επάρκειας επιλεγμένων κατασκευών (ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ), και προτάσεις για την αντιμετώπιση της υψηλής τρωτότητας αυτών των κατασκευών. Θα εξεταστούν τρείς συνολικά κατασκευές (στατικά ανεξάρτητες) μια εκ των οποίων θα είναι επιλεγμένη μονάδα από το κτιριακό συγκρότημα της Μονής Βελλά. Οι υπόλοιπες δύο θα επιλεγούν εντός της πληγείσας από την εν λόγω σεισμική ακολουθία περιοχής, με απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης της Περιφέρεια Ηπείρου, σε εισήγηση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Σύμβασης.

  2. Σύνταξη Τεχνικής Έκθεσης ταχέος οπτικού ελέγχου, ελέγχου κατασκευής σε προσεισμικό στάδιο, καταγραφή βλαβών σε μετασεισμικό στάδιο, και αξιολόγηση σπουδαιότητας των βλαβών για την απομένουσα αντοχή των κατασκευών.

  3. Σχέδιο ενημέρωσης - εγχειρίδιο παροχής οδηγιών πολιτικής προστασίας στον τοπικό πληθυσμό

Έναρξη & Διάρκεια του Έργου:15/3/2019 έως 31/12/2019 (διάρκεια 9,5 μήνες)

Αμοιβή έργου: 7.000,00 Ευρώ μικτά

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 14.00 της 11ης Φεβρουαρίου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση rc@itask.gr και με θέμα "Προκήρυξη Θέσης Σύμβασης Έργου".

Περισσότερες λεπτομέρειες στην επισυναπτόμενη προκήρυξη.

 

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο:

Προκήρυξη (PDF)