Είστε εδώ: 
 

Νέα

Επιστροφή στην λίστα με τα Νέα

Ο ΟΑΣΠ-ΙΤΣΑΚ σας προσκαλεί σε δύο ημερίδες παρουσίασης των αποτελεσμάτων του Ερευνητικού Έργου με τίτλο: "A Scientific Network for Earthquake, Landslide and Flood hazard Prevention" στις Σέρρες και στη Θεσσαλονίκη, στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2015 αντίστοιχα.

Μεταξύ των αποτελεσμάτων του Έργου συμπεριλαμβάνονται και αποτελέσματα πιλοτικών εφαρμογών, που πραγματοποιήθηκαν στις ευρύτερες περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Σερρών (Κεντρική Μακεδονία) και Κομοτηνής (Α. Μακεδονία και Θράκη), για την πρόληψη καταστροφών από σεισμούς, κατολισθήσεις και πλημμύρες.

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι

  • ο Δρ. Ευθύμιος Λέκκας, Καθηγητής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Πρόεδρος της Γεωλογικής Εταιρείας και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών ΕΚΠΑ,
  • ο Δρ. Εμμανουήλ Σκορδύλης Καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ και
  • ο Δρ. Χάρης Κοντοές Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Δορυφορικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στις ημερίδες/Open Seminars θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό για την εφαρμογή των προτεινόμενων μεθοδολογιών και την παραγωγή χαρτών κινδύνου κατολισθήσεων και πλημμυρών σε περιφερειακή και σε τοπική κλίμακα, με τη χρήση ελεύθερου/δωρεάν λογισμικού.

Περισσότερες πληρφορίες δείτε στην πρόσκληση και στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή καθώς λόγω περιορισμένου αριθμού ακροατών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οδηγίες πρόσβασης για το κτίριο του ΟΑΣΠ-ΙΤΣΑΚ στους Ελαιώνες είναι διαθέσιμες εδώ ή σε PDF εδώ.

 

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο:

Πρόσκληση στην ημερίδα (PDF)